Четвер, 25.04.2024, 19:30 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Січень » 20 » Як ми провели зимові канікули
11:04
Як ми провели зимові канікули

          Як ми провели зимові канікули

          Виховні заходи у Миколаївському НВК під час канікул відбулися згідно плану.  Коваленко Ю.В. провела заняття гуртка «Мистецтво нашого народу», під час проведення якого діти виготовляли ялинкові прикраси у техніці паперопластики.

          Вчитель початкових класів Щукіна Г.М. провела захід «Книжка – наш друг». Діти дізналися багато цікавого та нового про книги, їхнє створення . Пригадали прислів’я та приказки про книги, спробували себе в ролі автора та писали казки.

          Вчитель фізичної культури Боюка А.Я. провів заняття, на якому учні, вчителі та молодь села проявили свої розумові здібності у змаганнях з шахів та шашок.

             Вчитель трудового навчання Коваленко Ю.В. провела майстер-клас з виготовлення новорічних листівок для учнів 4-11 класів.

        Вчитель початкових класів  Борисенко Т.В.  організувала профорієнтаційну екскурсію для учнів початкових класів до котельні, яка обігріває навчальний заклад.

         Керівник секції «Олімпійський резерв» Боюка А.Я. провів змагання з волейболу для учнів 8-9 та 11 класів та вчителів та спортивні змагання «Веселі старти», під час проведення яких діти показали свою силу, спритність та вдалість. Учні отримали велике задоволення і зрозуміли, що спорт – це життя.

Переглядів: 392 | Додав: magor08