П`ятниця, 26.04.2024, 23:43 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Березень » 15 » Шевченкове слово
14:17
Шевченкове слово

     В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляємо, пам'ятаємо, шануємо... У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу Тараса Григоровича Шевченка. Увесь свій могутній талант він присвятив служінню українському народу.

   В шкільній бібліотеці оформлено виставку, присвячену 203 - річниці з Дня народження Великого Кобзаря.

"Наша дума, наша пісня 

Не вмре, не загине…"

      Для учнів 1-4 класів було проведено свято "Шевченкове слово", присвячене 203-й річниці з дня народження великого Кобзаря. На ньому учні декламували вірші поета, розглядали альбом і картини великого художника, виконували пісні "Реве та стогне Дніпр широкий", "Садок вишневий коло хати", інсценізували вірш "Мені тринадцятий минуло".

    Для учнів 9-11 класів проведено урок до 203-річниці з дня народження Т.Г.Шевченка

      Учні 5-9 класів прийняли участь у вікторині "Чи знаєте ви Т.Г.Шевченка?" Мета заходу було ознайомлення дітей з життям та творчостю українського  поета та художника Т.Г.Шевченка та сприяння національному виїхованню учнів

      

         В дошкільному підрозділі "Дзвіночок" з 06.03 по 10.03 проходив тематичний тиждень "Ми Шевченка славить будем і ніколи не забудем". Протягом тижня діти малювали за віршали Т.Г.Шевченка, читали вірші, розглядали ілюстрації, а завершився тиждень розвагою "Уклін тобі, Тарасе" - де діти декламували вірші, слухали пісні, покладені на вірші Т.Г.Шевченка.


 

Переглядів: 358 | Додав: magor08